İSTANBUL / PENDİK - Öğretmenevleri İlkokulu

Ock

Öğrencilerimizin kendi emsallerine yani öğrenci arkadaşlarına okulun kurallarını ve davranışlarını hatırlatan  bir konuşma veya belirli gün ve haftalar doğrultusunda duygu ve düşüncelerini ortaya koyan konuşmaları yapmak için o gün müdür rolü kendisine veriliyor ve o gün okul müdürü olarak arkadaşlarına hitap ediyor. Ve bu davranış ile beraber diğer öğrenciler de farklı günlerde konuşma yapmak için talepte bulunuyor. Buda okulda öğrencilerin hitap etme ve özgüven gelişimine katkı sağlamaktadır.

Eyl

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Eyl

1. Sınıflar için oryantasyon eğitimi pazartesi 13:30 da başlayacak olup günlük iki saat eğitim verilecektir.

Ağu

Müdürümüz Başöğretmen İhsan KOÇ 1 Ağustos 2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır.

OKULUMUZ GEZİLERİMİZ

Haz

İSTANBUL OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL BAHÇESİNDE VE SINIFLARDA OKUMA ETKİNLİĞİ YAPARAK OKUMANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Haz

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ATLETİZİM YARIŞMALARINA KATILARAK OKULUMUZU BAŞARI İLE TEMSİL ETTİLER. ÖĞRETMENLERİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Haz

OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZİN TANITIMI KAPSAMINDA SERGİ DÜZENLEYEREK KÜLTÜREL MİRASIMIZINYENİ NESİLLERE AKTARIMI AMAÇLANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

10 BİN OKUL PROJESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PENDİK İLÇESİ TSM ÇOCUK KOROSU

Haz

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN ÜÇ ADET PROJEMİZDEN İKİSİ AVRUPA KALİTE ETİKETİ BİRİSİ ULUSAL KALİTE ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.